FRIDAY, August 18, 2011 12:00
Ad-hoc beveiliging | voor situaties waarin u met spoed beveiliging nodig heeft

Ad-Hoc Beveiliging

Er kunnen situaties ontstaan waarin ad-hoc beveiliging direct noodzakelijk is. Voorbeelden van dergelijke situaties waarin ad-hoc beveiliging nodig kan zijn bij; brand, stroomstoring, diefstal, ramkraak, defecte alarminstallatie en uitvallen van eigen beveiligingspersoneel.

Om snel de noodzakelijke maatregelen te treffen bij calamiteiten kunt u rekenen op ad-hoc beveiliging van Shadow Security. Wij zijn een ervaren beveiligingsbedrijf, die gespecialiseerd is in het leveren van ad-hoc beveiliging. 24 uur per dag en 7 dagen per week is de Quick Response Team van Shadow Security bereikbaar om waar dan ook in Nederland snel ter plaatse te zijn om uw eigendommen te beveiligen en te bewaken. Afhankelijk van de situatie kunt u naast ad-hoc beveiliging ook gebruik maken van diensten zoals verkeersregelaar en mobiele surveillance.

Wanneer u met spoed beveiliging nodig heeft kunt u ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken via het Shadow Security piketnummer 06 - 34 49 09 21.

Beveiligingsbedrijf Shadow Security kenmerkt zich door doeltreffendheid en adequaatheid en onderscheidt zich van andere aanbieders door haar stipte werkwijze, die gebaseerd is op een professionele houding en het waken over de veiligheid van personen en goederen.

Download de brochure voor Ad-Hoc Beveiliging.

Kennismaken?
Wilt u meer weten over de diensten van Shadow Security? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een beveiligings offerte aanvragen via ons offerte aanvraag formulier.

 

Meer

Informatie

Vraag nu meteen een gesprek aan!

Wilt u meer informatie over Shadow Security?

Voor al uw vragen kunt u contact opnemen door te bellen naar: 075 - 6151729 of 06 - 34490921


Direct vrijblijvend een offerte aanvragen bij Shadow Security BV     Verstuur een bericht naar Shadow Security B.V.

Over

ons

Beveiligingstechniek


Werken bij ons

Wij werken uitsluitend met de beste
beveilgingstechniek die er bestaat.