FRIDAY, August 18, 2011 12:00
Bouwbewaking - bouwbeveiliging | passende beveiliging voor ieder specifiek bouwobject

Bouwbewaking / Bouwbeveiliging

Elk jaar wordt er voor miljoenen euro`s schade geleden in de bouwsector. Een belangrijk reden hiervoor is dat de bouwlocaties afgelegen zijn en makkelijk toegankelijk voor ongewenste personen. De miljoenen euro’s schade die jaarlijks geleden wordt niet alleen veroorzaakt door vandalisme, diefstal en brandstichting, maar ook door storm en waterschade.

Om uw bouwterrein tegen invloeden van buitenaf te beveiligen en eventuele brand-, storm- en waterschade tot een minimum beperken kunt u gebruik maken van bouwbewaking. Met deze dienst zult u eventueel ongewenste obstakels wegruimen, die de voortgang van uw bouw kunnen belemmeren.

Als aannemer wilt u de kans op vandalisme, diefstal, brandstichting, storm of waterschade uitsluiten. Een gedegen voorbereiding en de professionele bouwbewaking van Shadow Security kunnen u hierin ondersteunen.

Shadow Security biedt in heel Nederland professionele bouwbewaking op maat aan. Passende beveiliging wordt aangeboden voor ieder specifiek bouwobject. Hierbij kunt u denken aan beveiliging van nieuwbouw, verbouw of aan bouwobjecten waar onderhoud, renovatie en restauratie gepleegd wordt.

Om de beveiliging en bewaking van een bouwobject in goede banen te leiden zal een van ons beveiligingsadviseurs samen met u een risico-inventarisatie en een beveiligingsplan opmaken. In deze beveiligingsplan zal op maat op uw wensen worden afgestemd. Afhankelijk van de soort bouwobject en daarvoor opgestelde beveiligingsplan zal Shadow Security van haar de volgende diensten inzetten als bouwbewaking;

De bovengenoemde diensten worden geleverd door vakbekwame beveiligingsmedewerkers van Shadow Security. Deze worden geselecteerd op basis van een karakterprofiel, kwalificaties en het soort bouwobject. Zij zijn servicegericht, verbaal sterk, sociaal vaardig en vooral ervaren in het beveiligen van bouwobjecten. De juiste match tussen de beveiligingsmedewerkers en uw bouwobject, zorgt voor een optimale bouwbewaking en bouwbeveiliging.

Beveiligingsbedrijf Shadow Security kenmerkt zich door doeltreffendheid en adequaatheid en onderscheidt zich van andere aanbieders door haar stipte werkwijze, die gebaseerd is op een professionele houding en het waken over de veiligheid van personen en goederen.

Download de brochure voor Bouwbewaking.

Kennismaken?
Wilt u meer weten over de diensten van Shadow Security? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een beveiligings offerte aanvragen via ons offerte aanvraag formulier.

 

Meer

Informatie

Vraag nu meteen een gesprek aan!

Wilt u meer informatie over Shadow Security?

Voor al uw vragen kunt u contact opnemen door te bellen naar: 075 - 6151729 of 06 - 34490921


Direct vrijblijvend een offerte aanvragen bij Shadow Security BV     Verstuur een bericht naar Shadow Security B.V.

Over

ons

Beveiligingstechniek


Werken bij ons

Wij werken uitsluitend met de beste
beveilgingstechniek die er bestaat.