FRIDAY, August 18, 2011 12:00
Evenementenbeveiliging - Event Security | passende beveiliging voor ieder specifiek evenement

Evenementenbeveiliging / event security

Wanneer u een evenement organiseert, wilt u de kans op incidenten of calamiteiten uitsluiten. Een gedegen voorbereiding en de professionele evenementenbeveiliging van Shadow Security kunnen u hierin ondersteunen.

Shadow Security biedt u professionele evenementenbeveiliging op maat aan. Passende beveiliging wordt aangeboden voor ieder specifiek evenement. Hierbij kunt u denken aan concerten, bedrijfsfeesten, politieke bijeenkomsten, congressen, manifestaties, maar ook VIP beveiliging.

Om het geplande evenement in goede banen te leiden zal een van ons beveiligingsadviseurs samen met u een risico-inventarisatie en een beveiligingsplan opmaken. In deze beveiligingsplan zal op maat op uw wensen worden afgestemd.
Afhankelijk van de soort evenement en daarvoor opgestelde beveiligingsplan zal Shadow Security de volgende diensten inzetten als evenementenbeveiliging;

De bovengenoemde diensten worden geleverd door vakbekwame beveiligingsmedewerkers van Shadow Security die als representatieve gastheer of gastvrouw optreden voor zowel uw bedrijfsevenement als publieksevenement. Deze worden geselecteerd op basis van een karakterprofiel, kwalificaties en het soort evenement.

Evenementenbeveiligers van Shadow Security zijn gastvrij ingesteld en geven de bezoekers een gevoel van veiligheid. Zij zijn gastvrij, vriendelijk en vertrouwd voor het publiek en weten exact wanneer ze moeten optreden. Zonder geweldsmiddelen weet Shadow Security medewerkers hoe je kan voorkomen dat iemand onrust kan veroorzaken. Zo blijft de sfeer altijd behouden doordat onze medewerkers de rust bewaakt en (eventueel) optreedt bij incidenten.

Beveiligingsbedrijf Shadow Security kenmerkt zich door doeltreffendheid en adequaatheid en onderscheidt zich van andere aanbieders door haar stipte werkwijze, die gebaseerd is op een professionele houding en het waken over de veiligheid van personen en goederen.

Download de brochure voor Evenementenbeveiliging.

Kennismaken?
Wilt u meer weten over de diensten van Shadow Security? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een beveiligings offerte aanvragen via ons offerte aanvraag formulier.

 

Meer

Informatie

Vraag nu meteen een gesprek aan!

Wilt u meer informatie over Shadow Security?

Voor al uw vragen kunt u contact opnemen door te bellen naar: 075 - 6151729 of 06 - 34490921


Direct vrijblijvend een offerte aanvragen bij Shadow Security BV     Verstuur een bericht naar Shadow Security B.V.

Over

ons

Beveiligingstechniek


Werken bij ons

Wij werken uitsluitend met de beste
beveilgingstechniek die er bestaat.