FRIDAY, August 18, 2011 12:00
Havenbeveiliging - port security | wij leveren havenbeveiliging als maatwerk op het hoogste niveau

Havenbeveiliging / port security

Shadow Security is een professioneel beveiligingsbedrijf gespecialiseerd onder andere in havenbeveiliging en is actief door heel Nederland.

Bent u opzoek naar havenbeveiliging voor uw onderneming die uitgevoerd wordt door gekwalificeerde beveiligingsmedewerkers dan bent u bij ons aan het goede adres. Goed getrainde medewerkers van Shadow Security staan 24 uur per dag voor u klaar om de veiligheid van uw organisatie te waarborgen. Bij calamiteiten of bij onverwachte gebeurtenissen kunnen wij op zeer korte termijn beveiligingsmedewerkers bij u inzetten.

Na de aanslagen van 11 september 2001 is er nieuwe internationale regelgeving met betrekking tot veiligheid in zeehavens en aan boord van schepen ingevoerd. Deze regelgeving, International Ship and Port Security-code (ISPS) genaamd, is per 1 juli 2004 wereldwijd in alle zeehavens ingevoerd. De doelstelling van de ISPS-code is om het beveiligingsniveau in zeehavens dusdanig te verhogen dat het vergelijkbaar is met de beveiliging op luchthavens. De verplichte maatregelen dringen automatisch mensen- en drugssmokkel en andere criminele activiteiten in het havengebied terug en verkleinen de kans op terroristische acties.

Elke haven is anders en elk object heeft specifieke beveiliging nodig. Ons ruime aanbod in beveiliging en onze betrouwbare, professionele werkwijze vinden hun weg in een speciaal voor u opgesteld beveiligingsplan. Wij leveren havenbeveiliging als maatwerk op het hoogste niveau, waarbij wij samen met u kijken naar de wensen en behoeften van uw object. Afhankelijk van het soort object en daarvoor opgestelde beveiligingsplan zal Shadow Security van haar de volgende diensten inzetten havenbeveiliging;

  • Toegangscontrole
  • Gangway-wacht
  • Beveiliging van (zee) haventerminals
  • Zeevracht controle
  • Controle van passagiers en onvergezelde bagage
De bovengenoemde diensten worden geleverd door vakbekwame beveiligingsmedewerkers van Shadow Security die naast een ISPS diploma ook in het bezit zijn van een EHBO en BHV diploma. Deze worden geselecteerd op basis van een karakterprofiel, kwalificaties en het soort object. Zij zijn servicegericht, verbaal sterk, sociaal vaardig en vooral ervaren in het beveiligen van objecten. De juiste match tussen de beveiligingsmedewerkers en uw object, zorgt voor een optimale havenbeveiliging.

Beveiligingsbedrijf Shadow Security kenmerkt zich door doeltreffendheid en adequaatheid en onderscheidt zich van andere aanbieders door haar stipte werkwijze, die gebaseerd is op een professionele houding en het waken over de veiligheid van personen en goederen.

Download de brochure voor Havenbeveiliging.

Kennismaken?
Wilt u meer weten over de diensten van Shadow Security? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een beveiligings offerte aanvragen via ons offerte aanvraag formulier.

 

Meer

Informatie

Vraag nu meteen een gesprek aan!

Wilt u meer informatie over Shadow Security?

Voor al uw vragen kunt u contact opnemen door te bellen naar: 075 - 6151729 of 06 - 34490921


Direct vrijblijvend een offerte aanvragen bij Shadow Security BV     Verstuur een bericht naar Shadow Security B.V.

Over

ons

Beveiligingstechniek


Werken bij ons

Wij werken uitsluitend met de beste
beveilgingstechniek die er bestaat.