FRIDAY, August 18, 2011 12:00
Hondengeleider - hondenbewaking | uitgevoerd wordt door gekwalificeerde hondengeleiders

Hondengeleider / hondenbewaking

Bent u opzoek naar hondenbewaking die uitgevoerd wordt door gekwalificeerde hondengeleiders dan bent u bij ons aan het goede adres. Shadow Security is een professioneel beveiligingsbedrijf welke onder andere gespecialiseerd is in hondenbewaking. Goed getrainde beveiligers van Shadow Security staan 24 uur per dag voor u klaar om de veiligheid van uw organisatie te waarborgen. Bij calamiteiten of bij onverwachte gebeurtenissen kunnen wij op zeer korte termijn hondenbewaking bij u inzetten.

Ook wanneer dit de veiligheid van de situatie ten goede komt, kan Shadow Security extra preventie inzetten door het leveren van hondenbewaking. De beveiligingsmedewerker met een diensthond, ook wel hondengeleider genoemd, heeft een waakzame uitstraling waardoor men twee keer zal nadenken voordat zij de grenzen van de veiligheid opzoekt. Bovendien vormt de hondengeleider met de bewakingshond voor de bezoeker een professioneel en zeer betrouwbaar duo.

Verder zijn hondengeleiders zeer effectief bij het reguleren van groepen mensen of bij het beveiligen van grote terreinen of objecten. Het feit dat bewakingshonden beschikken over scherpe zintuigen en een dierlijk instinct kunnen zij breed worden ingezet voor het beveiligen van;

  • Evenementen
  • Grote sportwedstrijden
  • Bouwterreinen
  • Concerten
  • Beurzen
  • Objecten
Kortom; hondenbewaking heeft een enorme preventieve werking en scheelt bovendien in de inzet van beveiligingsmedewerkers.

Beveiligingsbedrijf Shadow Security kenmerkt zich door doeltreffendheid en adequaatheid en onderscheidt zich van andere aanbieders door haar stipte werkwijze, die gebaseerd is op een professionele houding en het waken over de veiligheid van personen en goederen.

Download de brochure voor Hondengeleider.

Kennismaken?
Wilt u meer weten over de diensten van Shadow Security? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een beveiligings offerte aanvragen via ons offerte aanvraag formulier.

 

Meer

Informatie

Vraag nu meteen een gesprek aan!

Wilt u meer informatie over Shadow Security?

Voor al uw vragen kunt u contact opnemen door te bellen naar: 075 - 6151729 of 06 - 34490921


Direct vrijblijvend een offerte aanvragen bij Shadow Security BV     Verstuur een bericht naar Shadow Security B.V.

Over

ons

Beveiligingstechniek


Werken bij ons

Wij werken uitsluitend met de beste
beveilgingstechniek die er bestaat.