FRIDAY, August 18, 2011 12:00
Horecabeveiliging - horecaportier | voor een optimale beveiliging van uw horeca onderneming

Horecabeveiliging / horecaportier

Het uitgaansleven is continu in beweging. Hierdoor wordt veiligheid een steeds essentiŽler onderdeel van uw onderneming. De veiligheid van uw gasten en personeel staan bij onze horecabeveiligers dan ook centraal. Horecabeveiliging van Shadow Security zorgt voor een veilige omgeving voor uw personeel en gasten, wat de sfeer van het uitgaanspubliek ten goede komt.

De dienst horecabeveiliging van Shadow Security biedt uw onderneming veiligheid door middel van brandpreventie, toegangscontrole, uitvoeren van controlerondes en het houden van toezicht op uw gasten.

Onze horecaportiers zijn getraind om in noodsituaties adequaat op te treden, het overzicht te bewaren, hulpdiensten in te lichten en de gasten samen met uw personeel op een veilige manier te evacueren. Horecaportiers van Shadow Security zijn representatief, klantvriendelijk en weten hoe ze netjes per incident moeten handelen, omdat zij tenslotte het visitekaartje en uitstraling van uw onderneming zijn.

Tijdens een evaluatiegesprek met ons beveiligingsadviseur wordt er een beveiligingsplan voor uw onderneming opgesteld, die we volledig op maat afstemmen op uw wensen. De professionals van Shadow Security staan garant voor een optimale beveiliging van uw horeca onderneming, waardoor u zich volledig kunt concentreren op uw bedrijfsvoering.

Beveiligingsbedrijf Shadow Security kenmerkt zich door doeltreffendheid en adequaatheid en onderscheidt zich van andere aanbieders door haar stipte werkwijze, die gebaseerd is op een professionele houding en het waken over de veiligheid van personen en goederen.

Download de brochure voor Horecabeveiliging.

Kennismaken?
Wilt u meer weten over de diensten van Shadow Security? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een beveiligings offerte aanvragen via ons offerte aanvraag formulier.

 

Meer

Informatie

Vraag nu meteen een gesprek aan!

Wilt u meer informatie over Shadow Security?

Voor al uw vragen kunt u contact opnemen door te bellen naar: 075 - 6151729 of 06 - 34490921


Direct vrijblijvend een offerte aanvragen bij Shadow Security BV     Verstuur een bericht naar Shadow Security B.V.

Over

ons

Beveiligingstechniek


Werken bij ons

Wij werken uitsluitend met de beste
beveilgingstechniek die er bestaat.