FRIDAY, August 18, 2011 12:00
Hotelbeveiliging - hotelbewaking | onze medewerkers zijn dag en nacht het visite kaartje van uw hotel

Hotelbeveiliging / hotelbewaking

Binnen een hotel kunnen er vooral in de nachtelijke uren activiteiten plaatsvinden welke mogelijk de rust en veiligheid kunnen verstoren. Om de veiligheid van uw personeelsleden en bezoekers te waarborgen en te vergroten kunt u als ondernemer gebruik gemaakt van hotelbeveiliging.

Bent u opzoek naar hotelbeveiliging voor uw hotel die uitgevoerd wordt door gekwalificeerde beveiligingsmedewerkers dan bent u bij ons aan het goede adres. Shadow Security is een professioneel beveiligingsbedrijf welke onder andere gespecialiseerd is in hotelbeveiliging en hotelbewaking. Goed getrainde beveiligers van Shadow Security staan 24 uur per dag voor u klaar om de veiligheid van uw organisatie te waarborgen. Bij calamiteiten of bij onverwachte gebeurtenissen kunnen wij op zeer korte termijn medewerkers bij u inzetten.

Onze beveiligingsmedewerkers zijn zeer gespecialiseerd in alle vormen van dienstverlening zoals:
Receptie werkzaamheden, brandpreventie, surveillance ronde, observatie.

Uw luxe hotel in veilige handen! Onze medewerkers zijn dag en nacht u visite kaartje en kunnen u assisteren bij volgende werkzaamheden:

  • Toegangscontrole
  • Brand en sluitrondes
  • Controle rondes
  • Camera toezicht
  • Posten in de lobby
De bovengenoemde diensten worden geleverd door vakbekwame beveiligingsmedewerkers van Shadow Security die in het bezit zijn van een EHBO en BHV diploma. Deze worden geselecteerd op basis van een karakterprofiel, kwalificaties en het soort object. Zij zijn servicegericht, verbaal sterk, sociaal vaardig en vooral ervaren in het beveiligen van hotels. De juiste match tussen de beveiligingsmedewerkers en uw hotel, zorgt voor een optimale hotelbeveiliging en hotelbewaking.

Beveiligingsbedrijf Shadow Security kenmerkt zich door doeltreffendheid en adequaatheid en onderscheidt zich van andere aanbieders door haar stipte werkwijze, die gebaseerd is op een professionele houding en het waken over de veiligheid van personen en goederen.

Download de brochure voor Hotelbeveiliging.

Kennismaken?
Wilt u meer weten over de diensten van Shadow Security? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een beveiligings offerte aanvragen via ons offerte aanvraag formulier.

 

Meer

Informatie

Vraag nu meteen een gesprek aan!

Wilt u meer informatie over Shadow Security?

Voor al uw vragen kunt u contact opnemen door te bellen naar: 075 - 6151729 of 06 - 34490921


Direct vrijblijvend een offerte aanvragen bij Shadow Security BV     Verstuur een bericht naar Shadow Security B.V.

Over

ons

Beveiligingstechniek


Werken bij ons

Wij werken uitsluitend met de beste
beveilgingstechniek die er bestaat.