FRIDAY, August 18, 2011 12:00
Mobiele surveillance | mobiele surveillance als maatwerk op het hoogste niveau

Mobiele Surveillance

Met het oog op de toenemende criminaliteit is het naast de reguliere winkel surveillance ook noodzakelijk om te zorgen dat de omgeving van de onderneming in veiligheid wordt gesteld. Het is een veilig en dus prettig gevoel om te weten dat er na sluitingstijd door Shadow Security een oogje in het zeil wordt gehouden.

De ervaring leert dat verdachten meestal langdurig of vaker dan normaal bij het object komen waar zij hun slag willen slaan. De mobiele surveillance maakt het mogelijk om dreigend onraad in een vroeg stadium te signaleren en te voorkomen.

Bent u opzoek naar mobiele surveillance voor uw onderneming die uitgevoerd wordt door gekwalificeerde beveiligingsmedewerkers dan bent u bij ons aan het goede adres. Goed getrainde objectbeveiligers van Shadow Security staan 24 uur per dag voor u klaar om de veiligheid van uw organisatie te waarborgen. Bij calamiteiten of bij onverwachte gebeurtenissen kunnen wij op zeer korte termijn medewerkers bij u inzetten.

Ook biedt Shadow Security u de mogelijkheid om samen met uw collega’s in de regio te kiezen voor een collectieve beveiliging. Een surveillant van Shadow Security ondersteunt dan tegelijkertijd meerdere bedrijven en of winkels afhankelijk van de grootte van de regio.

Elke organisatie is anders en elk object heeft specifieke beveiliging nodig. Ons ruime aanbod in beveiliging en onze betrouwbare, professionele werkwijze vinden hun weg in een speciaal voor u opgesteld beveiligingsplan. Wij leveren mobiele surveillance als maatwerk op het hoogste niveau, waarbij wij samen met u kijken naar de wensen en behoeften van uw organisatie of object. Afhankelijk van het soort object en daarvoor opgestelde beveiligingsplan zal Shadow Security diensten haar beveiligingsdiensten inzetten om uw organisatie te beveiligen.

Mobiel surveillance van Shadow Security is zeven dagen per week en 24 uur per dag oproepbaar en verricht de volgende werkzaamheden:

  • Controleronden
  • Openings- en sluitronden
  • Sleutelbeheer
  • Alarmopvolging
  • Personeelsbegeleiding in de avond-, nacht- en weekenduren
  • Begeleiding geldtransport
De bovengenoemde diensten worden geleverd door vakbekwame beveiligingsmedewerkers van Shadow Security die in het bezit zijn van een EHBO en BHV diploma. Deze worden geselecteerd op basis van een karakterprofiel, kwalificaties en het soort object. Zij zijn servicegericht, verbaal sterk, sociaal vaardig en vooral ervaren in het beveiligen van objecten. De juiste match tussen de beveiligingsmedewerkers en uw object, zorgt voor een optimale objectbeveiliging met mobiele surveillance.

Beveiligingsbedrijf Shadow Security kenmerkt zich door doeltreffendheid en adequaatheid en onderscheidt zich van andere aanbieders door haar stipte werkwijze, die gebaseerd is op een professionele houding en het waken over de veiligheid van personen en goederen.

Download de brochure voor Mobiele Surveillance.

Kennismaken?
Wilt u meer weten over de diensten van Shadow Security? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een beveiligings offerte aanvragen via ons offerte aanvraag formulier.

 

Meer

Informatie

Vraag nu meteen een gesprek aan!

Wilt u meer informatie over Shadow Security?

Voor al uw vragen kunt u contact opnemen door te bellen naar: 075 - 6151729 of 06 - 34490921


Direct vrijblijvend een offerte aanvragen bij Shadow Security BV     Verstuur een bericht naar Shadow Security B.V.

Over

ons

Beveiligingstechniek


Werken bij ons

Wij werken uitsluitend met de beste
beveilgingstechniek die er bestaat.