FRIDAY, August 18, 2011 12:00
Schoolbeveiliging | om de veiligheid van uw leerlingen en leerkrachten te waarborgen

Schoolbeveiliging

Bent u opzoek naar schoolbeveiliging voor uw school die uitgevoerd wordt door gekwalificeerde beveiligingsmedewerkers dan bent u bij ons aan het goede adres. Goed getrainde beveiligers van Shadow Security staan 24 uur per dag voor u klaar om de veiligheid van uw leerlingen en leerkrachten te waarborgen.

Veiligheid is een onderwerp dat de jongste jaren nadrukkelijker op de agenda van de schooldirectie is gekomen. In bijna geen enkele school is er dan ook geen sprake van incidenten met vandalisme, diefstal of geweld. Dergelijke ontwikkelingen raken de kern van het onderwijs, waarvoor een veilige leer- en werkomgeving een voorwaarde is. Het is dan ook een belangrijke taak van de schooldirectie te trachten deze veiligheid te waarborgen en te vergroten, zowel voor de leerkrachten, als voor de leerlingen.

Elke school is anders en elk object heeft specifieke beveiliging nodig. Ons ruime aanbod in beveiliging en onze betrouwbare, professionele werkwijze vinden hun weg in een speciaal voor u opgesteld beveiligingsplan. Wij leveren schoolbeveiliging als maatwerk op het hoogste niveau, waarbij wij samen met u kijken naar de wensen en behoeften van uw school. Afhankelijk van het soort object en daarvoor opgestelde beveiligingsplan zal Shadow Security van haar de volgende diensten inzetten schoolbeveiliging;

  • Toegangscontrole
  • Sleutelbeheer
  • Sociale controle
  • Camerabewaking
  • Alarmsysteem
  • Omheining
De bovengenoemde diensten worden geleverd door vakbekwame beveiligingsmedewerkers van Shadow Security die in het bezit zijn van een EHBO en BHV diploma. Deze worden geselecteerd op basis van een karakterprofiel, kwalificaties en het soort object. Medewerkers van Shadow Security zijn servicegericht, verbaal sterk, sociaal vaardig en vooral ervaren in het beveiligen van scholen. De juiste match tussen de beveiligingsmedewerkers en uw school, zorgt voor een optimale schoolbeveiliging.

Beveiligingsbedrijf Shadow Security kenmerkt zich door doeltreffendheid en adequaatheid en onderscheidt zich van andere aanbieders door haar stipte werkwijze, die gebaseerd is op een professionele houding en het waken over de veiligheid van personen en goederen.

Download de brochure voor Schoolbeveiliging.

Kennismaken?
Wilt u meer weten over de diensten van Shadow Security? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een beveiligings offerte aanvragen via ons offerte aanvraag formulier.

 

Meer

Informatie

Vraag nu meteen een gesprek aan!

Wilt u meer informatie over Shadow Security?

Voor al uw vragen kunt u contact opnemen door te bellen naar: 075 - 6151729 of 06 - 34490921


Direct vrijblijvend een offerte aanvragen bij Shadow Security BV     Verstuur een bericht naar Shadow Security B.V.

Over

ons

Beveiligingstechniek


Werken bij ons

Wij werken uitsluitend met de beste
beveilgingstechniek die er bestaat.