FRIDAY, August 18, 2011 12:00
Wijkpreventie - straatcoach | passende beveiliging voor ieder specifiek winkel

Wijkpreventie / Straatcoach

In Nederland is een gevoel van veiligheid belangrijk in de wijk waar we wonen. Echter, is dit helaas niet in alle wijken in Nederland het geval.

In sommige wijken in Nederland is de veiligheid en leefbaarheid voor de bewoners zelfs onder het landelijk niveau. De oorzaken voor deze probleemwijken zijn voornamelijk:

  • Overlast van Jeugd
  • Inbraak bij particulieren,scholen, bedrijven en instellingen
  • Diefstal uit / vanaf motorvoertuigen
  • Zakkenrollers en straatroof
  • Overvallen
  • Verkeersongevallen
  • Huiselijk geweld
Om de sociale veiligheid in onveilige wijken te bevorderen en om gevoelens van onveiligheid van bewoners in hun woonomgeving te verminderen, is Shadow Security in te zetten voor zogenaamde wijkpreventie. In samenwerking met de politie werkt Shadow Security als professioneel beveiligingsbedrijf aan veiligheid, leefbaarheid en vrede in de betreffende wijken.

Het wijkpreventieteam kan snel en op maat reageren op meldingen van bewoners. Wijkbewoners die overlast ervaren kunnen overdag, ’s avonds of ’s nachts een beroep doen op de wijkbeveiliger.

Als er sprake is van structureel overlast probeert het wijkpreventieteam te bemiddelen tussen de veroorzakers en de melders van de overlast. Doordat wij veel aanwezig zijn in de wijken en direct contact hebben met de bewoners weten we al snel wat er speelt.

Vroegtijdig signaleren van grofvuil, afval op straat, kapotte lantarenpalen, of deuren van portieken die goed op slot zijn, behoren ook tot de taken van onze medewerkers. Dit werkt het beste wanneer buurtbewoners die betrokken zijn bij het probleem, bewust mee te laten denken over de oplossing en het gewenste resultaat.

Hierdoor kan het vroegtijdig signaleren van problemen die Shadow Security op haar beurt overdraagt naar de buurtregisseur, woningbouwvereniging, winkeliersvereniging, gemeente zorgen voor een structurele oplossing met een veilige leefomgeving tot gevolg.

Download de brochure voor Wijkpreventie.

Kennismaken?
Wilt u meer weten over de diensten van Shadow Security? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een beveiligings offerte aanvragen via ons offerte aanvraag formulier.

 

Meer

Informatie

Vraag nu meteen een gesprek aan!

Wilt u meer informatie over Shadow Security?

Voor al uw vragen kunt u contact opnemen door te bellen naar: 075 - 6151729 of 06 - 34490921


Direct vrijblijvend een offerte aanvragen bij Shadow Security BV     Verstuur een bericht naar Shadow Security B.V.

Over

ons

Beveiligingstechniek


Werken bij ons

Wij werken uitsluitend met de beste
beveilgingstechniek die er bestaat.