FRIDAY, August 18, 2011 12:00
Winkelbeveiliging - winkelsurveillance | passende beveiliging voor ieder specifiek winkel

Winkelbeveiliging / winkelsurveillance

Shadow Security is een professioneel beveiligingsbedrijf welke onder andere gespecialiseerd in winkelbeveiliging en actief is door heel Nederland.

Helaas komt winkeldiefstal steeds meer voor. Deze vorm van criminaliteit leidt tot grote verliezen in de retail- en detailbranche. De veiligheid en beveiliging in winkels is daarom enorm belangrijk.

Winkelbeveiliging van Shadow Security zorgt voor de veiligheid van uw klanten én uw personeel. Denk bijvoorbeeld aan controle op inkomende en uitgaande producten met winkelbeveiliging in de vorm van surveillance.

Onze surveillanten voorkomen winkeldiefstal, vandalisme, escalaties, houden toezicht en zullen preventief ingrijpen als de situatie daarom vraagt. Is het kwaad al geschied? Dan verzorgen onze surveillanten de aangifte bij de politie.

Shadow Security biedt door heel Nederland professionele winkelbeveiliging op maat aan. Passende beveiliging wordt aangeboden voor ieder specifiek winkel. Hierbij kunt u denken aan winkelsurveillance, alarmopvolging, collectieve beveiliging of een beveiligingssysteem voor uw winkel.

Om de beveiliging en bewaking van een winkel in goede banen te leiden zal een van ons beveiligingsadviseurs samen met u een risico-inventarisatie en een beveiligingsplan opmaken. In deze beveiligingsplan zal op maat op uw wensen worden afgestemd. Afhankelijk van de soort winkel en daarvoor opgestelde beveiligingsplan zal Shadow Security van haar de volgende diensten inzetten als winkelbeveiliging;

  • Winkelsurveillance
  • Alarmopvolging
  • Alarminstallatie
  • Camera installatie
  • Collectieve beveiliging
  • Mobiele Surveillance
De bovengenoemde diensten worden geleverd door vakbekwame beveiligingsmedewerkers van Shadow Security. Deze worden geselecteerd op basis van een karakterprofiel, kwalificaties en het soort opdracht. Zij zijn servicegericht, verbaal sterk, sociaal vaardig en vooral ervaren in het beveiligen van winkels. De juiste match tussen de beveiligingsmedewerkers en uw winkel, zorgt voor een optimale winkelbeveiliging.

Beveiligingsbedrijf Shadow Security kenmerkt zich door doeltreffendheid en adequaatheid en onderscheidt zich van andere aanbieders door haar stipte werkwijze, die gebaseerd is op een professionele houding en het waken over de veiligheid van personen en goederen.

Download de brochure voor Winkelbeveiliging.

Kennismaken?
Wilt u meer weten over de diensten van Shadow Security? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een beveiligings offerte aanvragen via ons offerte aanvraag formulier.

 

Meer

Informatie

Vraag nu meteen een gesprek aan!

Wilt u meer informatie over Shadow Security?

Voor al uw vragen kunt u contact opnemen door te bellen naar: 075 - 6151729 of 06 - 34490921


Direct vrijblijvend een offerte aanvragen bij Shadow Security BV     Verstuur een bericht naar Shadow Security B.V.

Over

ons

Beveiligingstechniek


Werken bij ons

Wij werken uitsluitend met de beste
beveilgingstechniek die er bestaat.