FRIDAY, August 18, 2011 12:00
Privacy Statement | Objectbeveiliging

Disclaimer

Bescherming Persoonsgegevens
Vanzelfsprekend respecteert en waarborgt Shadow Security B.V. uw privacy door naleving van de Wet Bescherming Persoonsgegevens. De door u aangeleverde persoonsgegevens worden door Shadow Security BV verwerkt en veilig opgeslagen.Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de afhandeling van een offerte aanvraag, sollicitatieverzoek of voor het toesturen van aangevraagde informatie. Persoonlijke informatie wordt niet verkocht of doorgespeeld aan derden.

Aansprakelijkheid en rechten
Shadow Security B.V. doet haar uiterste best om ervoor te zorgen dat de informatie op de site geen fouten bevat. Helaas kunnen we dit niet garanderen. Shadow Security BV kan niet aansprakelijk worden gehouden voor fouten op de website.

Wijziging Privacy Statement
Beveiligingsbedrijf Shadow Security B.V. behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement. Het verdient aanbeveling om dit Privacy Statement geregeld te raadplegen, zodat u op de hoogte bent van mogelijke wijzigingen.

Kennismaken?
Wilt u meer weten over de diensten van Shadow Security? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een beveiligings offerte aanvragen via ons offerte aanvraag formulier.

 

Meer

Informatie

Vraag nu meteen een gesprek aan!

Wilt u meer informatie over Shadow Security?

Voor al uw vragen kunt u contact opnemen door te bellen naar: 075 - 6151729 of 06 - 34490921


Direct vrijblijvend een offerte aanvragen bij Shadow Security BV     Verstuur een bericht naar Shadow Security B.V.

Over

ons

Beveiligingstechniek


Werken bij ons

Wij werken uitsluitend met de beste
beveilgingstechniek die er bestaat.