FRIDAY, August 18, 2011 12:00
Over ons | Objectbeveiliging

Over Shadow Security B.V.

Vindt u beveiliging belangrijk? Op welke manier is uw bedrijfspand beveiligd? Shadow Security biedt beveiligingsoplossingen op maat aan. Voor elke organisatie of evenement bieden wij betrouwbare en effectieve beveiligingsoplossingen tegen een vriendelijke prijs.

Betrouwbare beveiliging
Shadow Security is een betrouwbare partner in beveiliging: wij werken nauw samen met Politie en Justitie. Shadow Security is ook door de overheid aangemerkt als een zeer professioneel en betrouwbaar beveiligingsbedrijf. Met onze beveiliging kiest u dus voor professionaliteit, expertise, veiligheid en betrouwbaarheid!

Verschillende soorten beveiliging
Shadow Security biedt een ruim assortiment aan beveiligingsoplossingen, waardoor u bij ons altijd aan het juiste adres bent. Denkt u bijvoorbeeld eens aan objectbeveiliging voor uw bedrijfspand, of aan evenementenbeveiliging voor uw bedrijfsfeesten. Maar ook winkelbeveiliging, ad hoc beveiliging, mobiel surveillance, alarm opvolging, bouwbewaking, schoolbeveiliging, havenbeveiliging, hotelbeveiliging, wijkpreventie, horecabeveiliging geld- en waarde transport, collectieve beveiliging, hondenbewaking, verkeersregelaars, straatcoaches, huismeesters en receptiediensten vallen binnen onze portefeuille.

Beveiliging is maatwerk
Elke organisatie is anders en elk object heeft specifieke beveiliging nodig. Ons ruime aanbod in beveiliging en onze betrouwbare, professionele werkwijze vinden hun weg in een speciaal voor u opgesteld beveiligingsplan. Wij leveren maatwerk op het hoogste niveau, waarbij wij samen met u kijken naar de wensen en behoeften van uw organisatie, evenement of object.

Kennismaken?
Wilt u meer weten over de diensten van Shadow Security? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een beveiligings offerte aanvragen via ons offerte aanvraag formulier.

 

Meer

Informatie

Vraag nu meteen een gesprek aan!

Wilt u meer informatie over Shadow Security?

Voor al uw vragen kunt u contact opnemen door te bellen naar: 075 - 6151729 of 06 - 34490921


Direct vrijblijvend een offerte aanvragen bij Shadow Security BV     Verstuur een bericht naar Shadow Security B.V.

Over

ons

Beveiligingstechniek


Werken bij ons

Wij werken uitsluitend met de beste
beveilgingstechniek die er bestaat.