FRIDAY, August 18, 2011 12:00
Samenwerking | Objectbeveiliging

Samenwerking

Elke onverwachte gebeurtenis die buiten de functie van de beveiliger valt, is er één te veel. Het is dan van belang dat er snel, doeltreffend en adequaat gehandeld wordt.

Shadow Security heeft goed en snel contact met Politie en Justitie en fungeert hier als tussenpersoon. Ook door de overheid is Shadow Security aangemerkt als een zeer professioneel, ervaren beveiligingsbedrijf.

Onze registratie bij de Politie en het Ministerie van Justitie vindt u onder het ND-nummer 1736. Shadow Security is door ECABO erkend leerbedrijf. Dit betekent dat wij officieel bevoegd zijn om praktijkvorming voor het middelbaar beroepsonderwijs te verzorgen in de beveiligingssector. Ook is Shadow Security erkend door Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven (VEB).

Waarom kiezen voor een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf?
Vakmanschap staat voorop, naast de wettelijke eisen worden er aanvullende kwaliteitseisen vanuit de VEB gesteld, waar Shadow Security aan voldoet. Van advies over preventieve maatregelen en het toepassen van de beveiliging, tot en met onderhoud en bewaking: een goede onderlinge afstemming zorgt voor de beste beveiligingsresultaten.

Kennismaken?
Wilt u meer weten over de diensten van Shadow Security? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een beveiligings offerte aanvragen via ons offerte aanvraag formulier.

 

Meer

Informatie

Vraag nu meteen een gesprek aan!

Wilt u meer informatie over Shadow Security?

Voor al uw vragen kunt u contact opnemen door te bellen naar: 075 - 6151729 of 06 - 34490921


Direct vrijblijvend een offerte aanvragen bij Shadow Security BV     Verstuur een bericht naar Shadow Security B.V.

Over

ons

Beveiligingstechniek


Werken bij ons

Wij werken uitsluitend met de beste
beveilgingstechniek die er bestaat.